bg

Lezing ‘Mijn masker af’ door jongeren voor jongeren

Gepubliceerd op: 31 juli 2017

Op dinsdagavond 24 oktober 2017 organiseren we in samenwerking met Uitvaartonderneming van Kessel, een lezing over Rouw bij jongeren. Tijdens deze lezing of bijeenkomst vertellen jongeren (samen met Gertie Mooren) hoe zij het verlies in hun omgeving ervaren hebben. (www.mijnmaskeraf.com)

“Wij zijn een groep jonge mensen met ieder een eigen verhaal. Door het verlies van een dierbare, een echtscheiding of ander verlies, is ons leven aardig op zijn kop gaan staan. Ieder is hier op een eigen manier mee om gegaan, maar stuk voor stuk hebben wij drempels overwonnen en thema’s doorbroken. Door te ervaren hoe het is om ons verhaal te delen met anderen, hebben wij ons masker af kunnen zetten. Wij willen met ons verhaal andere jongeren en hun omgeving inspireren in het bespreekbaar maken van rouw, verdriet en verlies. Samen vormen wij een netwerk en door in gesprek te gaan met jongeren en hun omgeving hopen wij andere jongeren aan te sporen om ook hun masker af te zetten.” Bron: site wij zetten ons masker af.

Iedereen is van harte welkom. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in het Brummelhuis, Sint Willibrordusplantsoen 6 te Deurne. Aanvang; 20:00 uur. Inloop vanaf 19:30 uur. Entree is gratis. Aanmelding graag via noelle@praktijkamiant.nl

Lianne Voncken en Noëlle Loomans zullen beide aanwezig zijn als rouw therapeuten.

 

Ervaringen


"Ik ben weer helemaal opgebloeid, dankzij deze therapie!"

Man (58, depressie)

Toepaste behandeling: ACT

"Ik ervaar Noëlle als een zeer bekwaam en zeer zorgvuldig therapeute. Zacht én doortastend. Ik heb het pad dat we samen hebben bewandeld als een mooi afgerond geheel ervaren. Per sessie én als geheel traject."

Marijke (62, Leren uiten emoties)

Toepaste behandeling: Beeldende therapie


"De mens is als een mijn vol edelstenen,
de mooiste schat is in jezelf te vinden."

"Om je gezicht te zien gebruik je een spiegel,
om je ziel te zien een kunstwerk."

- G.B. Shaw -

"Als je de ravijnen tegen stormen beschermt,
zul je nooit de schoonheid van hun groeven zien."

- Elisabeth Kubler-Ross -

"You can't use up creativity.
The more you use, the more you have."

"Jezelf kennen betekent geworteld te zijn in Zijn,
in plaats van verdwaald te zijn in je verstand."

- Eckhart Tolle -