Rouwverwerking Eindhoven


Het verliezen van een dierbare in uw omgeving kan een zeer grote impact hebben op u en uw omgeving. In het begin zult u waarschijnlijk niet denken aan rouwverwerking, maar na verloop van tijd, wanneer u beseft dat u nog steeds bezig bent met het overlijden of erg emotioneel wordt, kan professionele begeleiding helpen met het verwerken van verlies.

 

Praktijk Amiant is gespecialiseerd in rouw- en verliestherapie en heeft veel ervaring in regio Eindhoven met rouwverwerking.

 

Wat is rouwverwerking?

Rouwverwerking is een gezonde reactie op het verliezen van diegene of datgene waaraan een persoon gehecht was. In het rouwproces kan een dubbele realiteit ontstaan en hij of zij kan de wereld anders ervaren, waardoor het normale leven in gedrang komt. Tijdens rouwverwerking gaat een rouwende aan de slag met het verwerken van het verlies en het opbouwen van een toekomst zonder last te hebben van het verlies.

 

Elk rouwproces is uniek

Rouwverwerking kost tijd en iedereen ervaart het proces op een andere manier. Voor iedereen geldt dat dit een andere tijdspanne heeft en soms kan het voorkomen dat er professionele begeleiding nodig is om het normale leven weer op te pakken. Wij zijn actief in regio Eindhoven en begeleiden al vele jaren mensen met hun rouwproces.

 

Het rouwproces is uniek en daar stemmen wij onze verschillende therapie├źn op af. Zo zijn er verschillende vormen van verlies, zoals een echtscheiding, het verlies van een baan, het verlies van een dierbare of het verlies van gezondheid. Binnen onze praktijk bieden wij rouwverwerking op maat om u zo goed mogelijk te begeleiden bij de verschillende vormen van verlies. Bent u op zoek naar hulp bij rouwverwerking in regio Eindhoven. Praktijk Amiant is gevestigd in Asten op slechts 15 minuten rijden van Eindhoven. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met het verwerken van verlies.

 

Hulp nodig bij rouwverwerking in regio Eindhoven

Soms lukt het niet alleen. Dit is helemaal niet erg en heel begrijpelijk. Praktijk Amiant, gelegen in regio Eindhoven, kunt u helpen tijdens deze lastige periode. Neem contact met ons op voor meer informatie over rouwverwerking.