Aan de hand van de Me.-scan geven wij u inzicht in wie u bent, waar u goed in bent (kwaliteiten), welke talenten u heeft en wat u kan belemmeren om keuzes te maken voor uzelf. Dit doen we door onbewuste gedragsvoorkeuren (natuurlijke aanleg, gebaseerd op archetypische beelden) te relateren aan bewust gedrag (gekozen competenties). We bekijken in hoeverre aanleg en gekozen competenties op elkaar aansluiten, waar we ontwikkelpotentieel zien en waar gevoeligheden zitten.

De scan wordt online ingevuld en bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel maakt gebruik van acht archetypische beelden. In het tweede onderdeel kiest u uit 24 competenties de tien competenties die u het best vindt aansluiten op uw kwaliteiten. Op een bord wordt zichtbaar wat de samenhang tussen de keuzes is. Dit bespreken we in een persoonlijk gesprek en naderhand ontvangt u een rapportage waarin alles nog eens helder staat uitgewerkt.

  • Doelgroep: jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen
  • digitaal in te vullen vervolgd door een adviesgesprek van 1,5 uur
  • Kosten: €440,00 (incl. BTW)
  • Trainer: Marly Hulshof – Wijnen

Neem contact op

Gebaseerd op kennis en ervaring maken wij een proces op maat wat afgestemd is op uw behoefte. Neem gerust contact met ons op voor informatie.


    Contactgegevens