Noëlle Loomans-Kuijpers

Psychosociaal Therapeut, Rouw en Verlies therapie, ACT therapie, EMDR therapie, Beeldende therapie.

Noëlle kwam tijdens haar opleiding in aanraking met het begrip rouw en verlies. Al snel voelde ze dat ze een plek wilde bieden voor ieder met alle verlies-gerelateerde vraagstukken. Hieruit is Amiant ontstaan.
Haar rust, integriteit en warmte maken dat ze een veilige basis is voor ieder om te onderzoeken hoe weer vorm gegeven kan worden aan het leven tijdens of na een veranderingsproces of een verlieservaring.
Als KOPP-kind (Kind van een Ouder met een Psychisch Probleem) weet ze als geen ander hoe het is om op te groeien in een gezin waar verlies aan de basis ligt. Dit heeft haar gevormd tot wat ze nu is.
Daarnaast ervaart ze verlies van gezondheid; een chronisch rouwproces wat weer een andere benadering vraagt.

Astrid van den Boomen-Meeuws

Rouw en Verlies Therapeut, ACT4kids therapeut

Astrid heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen, jongeren en jongvolwassenen.
Onder haar bevlogen en toegewijde begeleiding heeft ze al veel mensen kunnen helpen met het vinden van hun weg na een verlieservaring. Door haar rustige uitstraling voelen kinderen, jongeren en jongvolwassenen zich direct op hun gemak.
Astrid is opgegroeid in een gezin met een psychisch zieke ouder (KOPP) wat ook rouw is. Daarnaast verloor ze op 20-jarig leeftijd haar broer. Door deze gebeurtenis is ze enigst kind geworden, hierdoor verandert ook het familiesysteem. Deze levenservaringen hebben haar gebracht tot waar ze nu is.

Julian van de Moosdijk

Trainer

Julian heeft veel ervaring met verlies en rouw. Hij heeft geleerd dat elke verlieservaring een keerpunt is in je leven. Door diverse studies en werkervaringen, is Julian in staat om met veerkracht vorm te geven aan zijn eigen veranderproces. Hij is daardoor in staat om zonder oordeel naar je te luisteren, waardoor je in alle veiligheid je verhaal kunt vertellen. Zo kun je onderzoeken wat er in je omgaat en hoe je met jouw verlieservaringen kunt omgaan.
Direct na zijn geboorte was hij zo ziek dat de kans op overlijden zeer groot was. Julian is gescheiden en moest daarna op een andere wijze invulling leren geven aan zijn vaderschap. Recent overleden in 2,5 jaar zijn schoonvader, beste vriend Peter, en in één jaar zijn jongste broer Ruud en beide ouders. Eén jaar later verliest hij zijn gezondheid. Door deze ervaringen wil hij je uitnodigen te denken dat jij het ook kunt. Julian wil als man een plek bieden aan mannen die met tegenslag en veranderprocessen worden geconfronteerd.

Opleiding, bijscholingen, intervisie en supervisie


Al onze medewerkers zijn na hun basisopleiding opgeleid bij het Land van Rouw in Groesbeek.

Zij blijven middels bijscholingen, intervisie en supervisie zich ontwikkelen binnen het vakgebied.

Wij zijn aangesloten bij het WkkGz.

 

 

 

Neem contact op

Gebaseerd op kennis en ervaring maken wij een proces op maat wat afgestemd is op uw behoefte. Neem gerust contact met ons op voor informatie.


  Contactgegevens

  • Praktijk Amiant
  •  Kerkstraat 18
  •  5721 GV Asten
  • 085-0240068
  • 06-11464628
  •  
  • Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar. Nemen we de telefoon niet op, dan zijn we wellicht in gesprek en nemen we zo snel mogelijk contact op.
  •  
  • info@praktijkamiant.nl