Noëlle Loomans-Kuijpers

Psychosociaal Therapeut, Rouw en Verlies therapie, ACT therapie, EMDR therapie, Beeldende therapie.

Noëlle kwam tijdens haar opleiding in aanraking met het begrip rouw en verlies. Al snel voelde ze dat ze een plek wilde bieden voor ieder met alle verlies-gerelateerde vraagstukken. Hieruit is Amiant ontstaan.
Haar rust, integriteit en warmte maken dat ze een veilige basis is voor ieder om te onderzoeken hoe weer vorm gegeven kan worden aan het leven tijdens of na een veranderingsproces of een verlieservaring.
Als KOPP-kind (Kind van een Ouder met een Psychisch Probleem) weet ze als geen ander hoe het is om op te groeien in een gezin waar verlies aan de basis ligt. Dit heeft haar gevormd tot wat ze nu is.
Daarnaast ervaart ze verlies van gezondheid; een chronisch rouwproces wat weer een andere benadering vraagt.

Petra de Groot

Management Assistente

Binnen ons team is ze een belangrijke spil en een echte duizendpoot.
Petra is zeer bekwaam als het gaat om het ondersteunen in het runnen van een onderneming.
Ze is opgegroeid in een tuindersgezin, haar ouders hadden een bloemkwekerij aan huis. Hier heeft ze geleerd om niet op te geven en een succes te maken van alles waar ze aan begint.
Op jonge leeftijd verloor Petra al haar vader: "Nu ik zie hoe jullie mensen helpen denk ik vaak, was er toen maar een bedrijf als Amiant op ons pad gekomen'.

Astrid van den Boomen-Meeuws

Rouw en Verlies Therapeut

Astrid heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren.
Onder haar bevlogen en toegewijde begeleiding heeft ze al veel kinderen kunnen helpen met het vinden van hun weg na een verlieservaring. Door haar rustige uitstraling voelen kinderen zich direct op hun gemak.
Astrid is opgegroeid in een gezin met een psychisch zieke ouder (KOPP) wat ook rouw is. Daarnaast verloor ze op 20-jarig leeftijd haar broer. Door deze gebeurtenis is ze enigst kind geworden, hierdoor verandert ook het familiesysteem. Deze levenservaringen hebben haar gebracht tot waar ze nu is.

Julian van de Moosdijk

Rouw en verliesbegeleiding

Julian heeft veel ervaring met verlies en rouw. Hij heeft geleerd dat elke verlieservaring een keerpunt is in je leven. Door diverse studies en werkervaringen, is Julian in staat om met veerkracht vorm te geven aan zijn eigen veranderproces. Hij is daardoor in staat om zonder oordeel naar je te luisteren, waardoor je in alle veiligheid je verhaal kunt vertellen. Zo kun je onderzoeken wat er in je omgaat en hoe je met jouw verlieservaringen kunt omgaan.
Direct na zijn geboorte was hij zo ziek dat de kans op overlijden zeer groot was. Julian is gescheiden en moest daarna op een andere wijze invulling leren geven aan zijn vaderschap. Recent overleden in 2,5 jaar zijn schoonvader, beste vriend Peter, en in één jaar zijn jongste broer Ruud en beide ouders. Eén jaar later verliest hij zijn gezondheid. Door deze ervaringen wil hij je uitnodigen te denken dat jij het ook kunt. Julian wil als man een plek bieden aan mannen die met tegenslag en veranderprocessen worden geconfronteerd.

Anke Kegel

Psychosociaal therapeut, Rouw en Verlies therapeut, Rots en Water trainer

Anke heeft jarenlang voor de klas gestaan in het basisonderwijs. Ze verzorgt weerbaarheidstrainingen en heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van rouw en verlies gerelateerde klachten. Anke begeleidt bij ons kinderen, jongeren en volwassenen.

Verlies heeft zij van dichtbij in de klas meegemaakt. Verlies in allerlei vormen zoals: ziekte, overlijden, echtscheiding, verhuizing, maar ook verwaarlozing of niet gezien worden. Al op jonge leeftijd kunnen kinderen te maken krijgen met tegenslag.
Het is als een onzichtbare rugzak die ze met zich meedragen.

Of je nou jong bent, of al wat ouder, het gaat erom dat je je verhaal, zorgen en verdriet kwijt kan. Bewust zijn van je eigen veerkracht helpt je verder; het zorgt voor meer rust en het geeft kracht wanneer het nodig is. Anke biedt dan ook handvatten om de eigen veerkracht te vergroten.

Opleiding, bijscholingen, intervisie en supervisie


Al onze medewerkers zijn na hun basisopleiding opgeleid bij het Land van Rouw in Groesbeek.

Zij blijven middels bijscholingen, intervisie en supervisie zich ontwikkelen binnen het vakgebied.

Wij zijn aangesloten bij het WkkGz.

 

 

 

Neem contact op

Gebaseerd op kennis en ervaring maken wij een proces op maat wat afgestemd is op uw behoefte. Neem gerust contact met ons op voor informatie.


    Contactgegevens