Werkgevers

Verlies op het werk of binnen een organisatie:
Verlies is meer dan de financiële winst en verliesrekening.

Het wordt winst als een collega of werknemer zich gesteund voelt tijdens een moeilijke periode.

Contact
 

Binnen Amiant kunt u terecht met al uw vragen gerelateerd aan rouw, verlies en veranderingsprocessen


Begeleiding van de werkgever of manager.

Winst uit zich in termen als betrokkenheid, loyaliteit, verbinding. U als werkgever kunt een voorbeeldfunctie vervullen door uw medewerkers actief te ondersteunen om beter om te kunnen gaan met het verlies van een collega. Loopt u rond met vragen over hoe om te gaan met baanverlies, fusie, reorganisatie, ziekte, relatiebreuk of het overlijden van een medewerker? Neem dan contact met ons op.

Begeleiding van de werknemer

Wanneer uw werknemer of collega verlies ervaart en er professionele hulp nodig is.
Als zich lichamelijke of psychische klachten ontwikkelen bij uw collega of medewerker is het wellicht raadzaam om professionele hulp in te roepen. Ook als er meer dan voorheen sprake is van conflicten, vermoeidheid, emoties of wanneer u merkt dat er afleiding gezocht wordt in stimulerende middelen kan het zin hebben om professionele hulp te gaan zoeken.

Ervaringen met Amiant

Neem contact op

Samen met de mensen van Amiant hebben we gekeken hoe we onze collega het beste bij konden staan toen hij weer terug kwam op de werkvloer na het overlijden van zijn vrouw. Door de juiste adviezen hebben we hem goed op kunnen vangen en begeleiden. Hij is weer bijna volledig aan het werk. Zelf geeft hij aan dat hij zich erg gezien voelt door ons als directie. Zonder de deskundige begeleiding van Amiant zou dat waarschijnlijk heel anders geweest zijn.

Man (55 jaar)
Overlijden van partner van werknemer
Begeleiding directie
 

Laatste Amiant berichten

Bekijk alle berichten

Neem contact op


    Contactgegevens