Professionele hulp


Ziet u dat het niet zo goed gaat met uw werknemer na een verlies-ervaring? Als zich lichamelijke of psychische klachten ontwikkelen is het wellicht raadzaam om professionele hulp in te roepen. Ook als er meer dan voorheen sprake is van conflicten, vermoeidheid, emoties of wanneer u merkt dat er afleiding gezocht wordt in stimulerende middelen kan het zin hebben om professionele hulp te gaan zoeken.

Wanneer uw werknemer verzuimt, minder productief is, lopen de kosten gewoon door. Dan is een investering in een traject bij Amiant zo terugverdiend.

 

Begeleidingstrajecten

Binnen Amiant bieden we 4 begeleidingstrajecten waar u uit kunt kiezen. Neem contact met ons op voor een op uw situatie afgestemde offerte.

 

Pakket A;

3 consulten+ intake en evaluatieverslag.

Pakket B; 

6 consulten+ intake en evaluatieverslag.

Pakket C; 

9 consulten + ondersteunend gesprek leidinggevende, intake en evaluatieverslag.

Pakket D;

12 consulten + 2 ondersteunende gesprekken leidinggevende en een intake en evaluatieverslag.

 

Het is ook mogelijk om een traject op maat in te kopen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Hoe werken wij?

Aanmelding:

U kunt uw medewerker telefonisch aanmelden of via de mail. We nemen vervolgens contact op met u als werkgever om de situatie met u door te nemen. De medewerker mag vervolgens zelf contact opnemen om een afspraak te maken voor een intakegesprek. 

 

Na de intake maken we een verslag en stellen met de werknemer een behandelplan op. Met u als werkgever wordt een plan van aanpak besproken en vervolgens definitief gemaakt.

 

Afhankelijk van het traject wat u gekozen heeft voor uw medewerker worden er desgewenst ook gesprekken ingepland met de leidinggevende. Mochten er meer gesprekken nodig zijn dan is het mogelijk om deze extra in te kopen. 

 

Aan het eind van het traject vindt er een evaluatie plaats. 

 

Methodieken die wij toepassen:

ACT (Acceptance and commitment therapy)

EMDR

Beeldende therapie

Amiant is gespecialiseerd in rouw en verlies begeleiding.

 

We maken dikwijls een combinatie van deze behandelmethoden zodat we een traject op maat kunnen aanbieden afgestemd op u als werkgever en uw werknemer.

Verschillende begeleidingsvormen


Rouw en Verliesbegeleiding en therapie

Lees meer over Rouw en Verliesbegeleiding

ACT; Acceptance and Commitment therapie

Lees meer over ACT

Neem contact op

Gebaseerd op kennis en ervaring maken wij een proces op maat wat afgestemd is op uw behoefte. Neem gerust contact met ons op voor informatie.


  Contactgegevens

  • Praktijk Amiant
  •  Industrielaan 6
  •  5721 BC Asten
  • 085-0240068
  • 06-11464628
  •  
  • Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar. Het beste kunt u bellen tussen 13:00 en 15:00. Nemen we de telefoon niet op, dan zijn we wellicht in gesprek en nemen we zo snel mogelijk contact op.

   Bij vragen over trainingen krijgt u binnen 2 werkdagen bericht.
  •  
  • info@praktijkamiant.nl